background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Tiras de polo de Curral en pan xaponés

Receita rápida e sinxela para preparar unhas deliciosas tiras de polo con panko e salsa teriyaki.

Preparación

    • O primeiro será cortar as peitugas de polo en tiras, poñelas nunha cunca e engadirlles sal ao gusto.
    • Utilizaranse 4 pratos fondos: un para bater os ovos, dous para a fariña (mesturando as especias) e o último para o panko.
    • Engadirase nunha das cuncas de fariña un pouco de auga e leite ata obter unha pasta na que deixar introducidas as tiras de polo arredor de 30 minutos.
    • Pasado este tempo, sacarase o polo, rebozarase no outro prato de fariña e finalmente no panko.
    • Nunha tixola con aceite quente, introduciranse as tiras de polo rebozadas ata que estean douradas e retiraranse colocándoas nun prato cun pouco papel para escorrer ben todo o aceite.

Presentación

Se tes un prato de lousa, podes colocar as tiras de polo sobre unha cama de leituga e a salsa teriyaki nunha beira como acompañamento.