background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Segredo de porco Selecta en salsa de vermú

Unha receita elaborada de carne en salsa que non deixará indiferente a ninguén, consulta a súa elaboración e consegue un prato elaborado con porco Selecta

Preparación

    • O primeiro que faremos será cortar a carne Selecta en filetes finos
    • Acto seguido sazonarémolos e reservarémolos
    • Nunha tixola, poremos aceite e cando estea quente sofritiremos a cebola e o allo previamente picados
    • Cando a cebola estea ben pasada, engadiremos o vermú e o vaso de caldo e deixaremos que reduza para espesar todo coa fariña diluída nun pouco de caldo
    • Nunha prancha ou tixola ben quente e untada con aceite, pasaremos os filetes arredor dun minuto e medio por cada lado

Presentación

Podemos colocar a nosa receita nunha fonte alongada servindo a salsa primeiro e centrando o segredo cunha folla de romeu para lle dar o toque final.Podemos acompañar o noso segredo cun puré de pataca ou mazá.Obteremos unha receita deliciosa, sinxela e rápida de preparar.