background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Ragú de tacos de pavo

Ofrecemos unha receita deliciosa e fácil de preparar. A carne de pavo aporta proteínas de alto valor biolóxico e o seu alto valor en coláxeno fai que sexa moi dixestiva, polo que tamén se pode incluír na dieta infantil. Ademais, en Coren, ofrecémosche a bandexa de pavo xa cortada en finos tacos e preparada para cociñar.

Preparación

    • Comezaremos picando as verduras en cadradiños pequenos.
    • Nunha pota con aceite quente, refogaremos as verduras comezando pola cebola e acto seguido o pemento vermello e verde.
    • A continuación engadiremos o tomate. Temos a opción de que sexa fresco (cortado igual có resto de verduras) ou frito (engadiremos 2 ou 3 culleradas).
    • Remexeremos ben para sacar os xugos do fondo da pota.
    • Cando as verduras comecen a estar douradas, engadiremos os tacos de pavo, as cenorias limpas e en anacos, os chícharos e as patacas cortadas.
    • Botarémoslle sal a todo (podes engadirlle pementa ao gusto) e regaremos co vaso de viño.
    • Cando se evapore o alcol, deixaremos todo 3 ou 4 minutos máis para ter a carne no seu punto.

Presentación

No centro do prato colocaremos o ragú facendo unha torre mesturándoo coas patacas e verduras. Como toque final, podes engadir un pouco de romeiro ou algunha planta aromática que che guste. Delicioso!