background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Polo asado con mazá

Traemos unha deliciosa receita de polo ao forno acompañado de mazás, un delicioso zume e verduras.

Preparación

    • Comezarase por pelar as cebolas e as mazás. As cebolas picaranse en xuliana e as mazás en anacos. En canto, pódese prender o forno para que vaia quecendo uns 10 minutos.
    • Picarase o polo ao gusto e botaráselle sal e pementa antes de o pór nunha bandexa de forno e de lle botar por riba un chorro de aceite, o zume de laranxa, a cebola e os anacos de mazá.
    • Deixarase no forno a 200º arredor de 40 minutos, vixiando de cando en vez para que non se torre de máis.
    • Cando pasen 20 minutos, engadirase o viño branco e deixarase cociñar o tempo restante.

Presentación

Nun prato chan, porase un anaco ou dous de polo xunto coa salsa, a cebola e un par de anacos de mazá. Pódese acompañar este prato dunha ensalada, verduras ou arroz salvaxe.