background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Polo de Curral ao curry

O curry é un dos condimentos máis empregados hoxe en día. Mostrámosvos como facer este delicioso prato dun xeito rápido e sinxelo.

Preparación

    • Nunha cazola, coceremos o arroz a lume lento con 3 vasos de auga fervendo, un pouco de caldo de polo ou media pastilla de caldo concentrado e unha chisca de sal.
    • Mentres coce o arroz, picaremos a peituga en dados uniformes, botarémoslle sal e pementa negra se che gusta e rebozarémola cun pouco de fariña.
    • Poremos unha tixola cun chorro de aceite, botaremos a cebola previamente picada e, acto seguido, os dados de polo.
    • Cando o polo estea feito, flamexarémolo co brandy, engadiremos o viño e deixarémolo reducir.
    • Para finalizar, engadiremos o curry, a piña cortada en anacos pequenos e mais a nata e deixarémolo pochando a lume lento tres minutos aproximadamente.

Presentación

Emprataremos pondo sobre unha cama de arroz o polo e a piña coa salsa enriba.