background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Cazola de polo de Curral con mazá Golden

Deliciosa receita en cazola para un polo de Curral Coren cun toque de froita.

Preparación

    • O primeiro será botarlle sal e pementa ao polo de curral en anacos. Podes pedirlle ao carniceiro que o corte se che resulta dificultoso.
    • Na cazola que se vaia empregar, farase unha cama de cebola cortada en xuliana e prenderase o forno a uns 180º.
    • Pasados 10 minutos, introducirase o polo xa aderezado enriba da cama de cebola e bañarase cun chorro de aceite de oliva e coa metade do vaso de viño.
    • Cando transcorran 15 minutos, incorporaranse á bandexa as mazás Golden cortadas en cuartos e sen o corazón xunto co resto do vaso de viño e deixarase asar todo arredor de 35 minutos.
    • Cando o polo estea asado, é dicir, cando se pinche e saia un zume rosado, case transparente, estará a cazola lista.

Presentación

Nun prato, colocaranse no centro un par de anacos de polo coas mazás a un lado e as patacas ao outro.