Preparación Cociña peituga de polo con recheo de xeito rápido e delicioso. Perfecta para te lucires cun bo prato. Facemos uns cortes lonxitudinais nas peitugas de polo de Curral sen chegar ao fondo e sazonámolas con sal. Enchemos os cortes con papel de aluminio para que non se pechen ao selalas na tixola o Pomos un chisquiño de aceite na tixola e selamos as peitugas de polo campeiropolas dúas caras. Entrementres, preparamos o recheo: a mestura dun ovo batido co queixo mozzarella relado e a albaca picada. Unha vez seladas as peitugas por ambos os dous lados, retiramos o papel de aluminio e enchemos o espazo resultante coa mestura anterior. Engadimos o brandy, tapamos e deixamos facer durante 8 minutos. Pasado este tempo, engadimos os tomates cherry cortados á metade na tixola e deixamos facer outros 7 minutos máis. E listas as nosas peitugas de polo con recheo Un xeito diferente de comer peituga de polo de Curral que conquistará os cativos e os maiores. Presentación Podemos colocar as peitugas nun prato ou nunha fonte branca cos tomates cherry ao redor.