Preparación Pasos para preparar a peituga de polo ao forno da miña avoa: Machuca un dente de allo con pirixel, sal, pementa e un chisquiño de aceite. Unta co machucado as peitugas de polo de curral con pel. Precisamente, é a pel a que nun asado de polo consegue evitar que seque a peza e que a carne quede moito máis zumarenta. Ademais, engade moito máis sabor ao asado do que imaxinas. Coloca as peitugas nunha fonte de forno e engade arredor abundantes chalotas cortadas á metade, pementos vermellos en tiras e 12 cirolas pasas. Engade a todas as verduras sal e aceite e un bo chorro de brandy. Tapa a fonte do forno con papel de aluminio e enforna a 200º durante uns 20 minutos. No caso de que queiras empregar o forno ou non teñas airfryer: 5 minutos a 250º e 13 minutos máis a 180º. Sube a temperatura a 250º, retira o papel de aluminio e deixa 10 minutos máis ata que se torre a pel das peitugas de polo. Se ves que as verduras aínda están un pouco duras, retira as peitugas de polo do forno e deixa facer as verduras de acompañamento uns 7 ou 8 minutos máis. Presentación Sirve as peitugas de polo ao forno de curral acompañadas da súa gornición de verduras e cirolas así como do seu delicioso prebe.