background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Peituga de pavo guisada con minestra de verduras

A carne de pavo é deliciosa e máis cando se acompaña dun rico sofrito e unha minestra de verduras.

Preparación

    • Comezarase por cortar as verduras para pólas inmediatamente a ferver nunha ola a presión durante 10 minutos.
    • Entrementres, separaranse as peitugas de pavo, botaráselles sal e pementa negra e douraranse nunha pota con 3 culleradas de aceite.
    • Paralelamente, nunha tixola pequena, farase un sofrito coa cebola e uns taquiños de pemento vermello e engadirase na pota na que están as peitugas con medio vasiño de auga. Deixarase cocer todo arredor de 5 minutos e para rematar, engadirase a minestra de verduras e daráselle unha última fervura de 2 minutos aproximadamente.

Presentación

Nun prato chan, porase unha das peitugas en anacos co sofrito enriba e a minestra nunha beira. Pódese engadir algunha herba aromática para decorar o prato.