Preparación Nunha tixola porase a quecer o aceite, saltearase o allo (picado finamente), posteriormente a cebola e, por último, as améndoas e as uvas. Finalmente, incorporarase o brandy, sazonarase todo e reservarase. Coa peituga de pavo aberta, encherase co salteado (unha vez que estea frío), envolverase ben para que non escape o recheo e tamén se reservará. Pódese coser para que quede totalmente selada. O aceite sobrante do recheo mesturarase coa paprica e cubrirase a peituga con esta preparación. Porase a prequecer o forno a 190º e introducirase a peituga tapada con papel aluminio nunha bandexa de forno uns 35 minutos aproximadamente. Pasado este tempo, retirarase o pavo do forno, destaparase para revisar o estado de cocción da peituga, vernizarase cun pouco máis de aceite e introducirase outros 15 minutos máis para que remate de se dourar. Unha vez pasado este tempo, servirase nunha bandexa e cortarase. Presentación Pódese presentar sobre unha cama de espinacas ou unha gornición de verduras.