background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Ossobuco de Porco Selecta con castañas

¿Buscas un prato especial? Consulta a nosa proposta para sorprender co noso exquisito porco Selecta.

Preparación

    • O primeiro que faremos será enfariñar a carne.
    • Nunha cazola co fondo con aceite de oliva, douraremos a carne e, unha vez que estea feita, retirarémola e escoaremos o aceite.
    • Poremos na mesma cazola todas as verduras (previamente ben picadas) co allo e botamos sal ao gusto.
    • Acto seguido engadiremos os tomates picados e incorporaremos de novo a carne co viño e o caldo, engadindo tamén unha cullerada de pemento moído
    • Deixaremos cocer todo durante 45 minutos e incorporaremos as castañas peladas
    • .
    • Esperaremos outros 30 minutos, deixando reducir un pouco a salsa e o noso prato estará listo para servir.

Presentación

Podemos colocar a nosa receita nunha cazola de barro botándolle un pouco

  • Pirixel
  • por riba. Como acompañante, sirve o prato con arroz cocido.