background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Espiñela de porco Selecta ás finas herbas

Preparamos esta deliciosa receita cun produto novidoso e moi saboroso aromatizado con finas herbas: a espiñela de porco.

Preparación

    • Douramos en abundante aceite a espiñela de porco Selecta.
    • Nunha bandexa alta de forno introducimos a espiñela de porco Selecta, as cebolas, o tomate e os allos picados en dados.
    • Introducimos o resto dos ingredientes e deixamos macerar durante 4 horas.
    • Pomos o forno a prequecer a 180 graos, introducimos a bandexa e deixamos cociñar durante 25 min. Dámoslle a volta, deixámolo outros 25 min e retiramos do forno.
    • Retiramos a espiñela de porco Selecta e mais as herbas e trituramos todo deixando un prebe homoxéneo. Probamos como está de sal e, de ser preciso, rectificamos
    • Fileteamos a espiñela de porco e engadímoslle o prebe, quentamos e lista para servir.
Espaldilla de cerdo Selecta a las finas hierbas

Presentación

Coloca a espiñela nunha táboa de madeira cunhas herbas arredor e acompáñaa cun puré de pataca.