background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Espeto de polo con verduras

Un prato san e cheo de cor.

Preparación

    • O primeiro que faremos será cortar as hortalizas en anacos non moi grandes para que nos queden proporcionais no espeto.
    • Despois iremos pinchando un anaco de peituga, outro de pemento, outro de cebola, outro de cabaciña e así sucesivamente ata completar o pauciño.
    • O seguinte que faremos será preparar a prebe. Se hai a quen non lle guste, pode quedar sen ela.
    • Esta prebe pódese preparar como se queira: aceite con especias para churrasco, aceite con tomiño ou romeiro, etc.
    • Acto seguido, colocaremos os espetos nunha bandexa de xeito que queden ben repartidos e botarémoslles por riba a prebe.
    • Débese deixar macerar a prebe (recoméndase facelo a noite anterior).
    • Para rematar, poremos os espetos sobre a grella e iremos dándolle voltas ata que estean ben feitos e queden douradiños por fóra.

Presentación

Pódese acompañar os espetos cunhas patacas chips ou cun arroz salvaxe.