Preparación Comezaremos facendo a masa para a empanada. Para iso, colocaremos nun bol a fariña, o lévedo, o ovo roto, o aceite de oliva, a auga e finalmente o sal. Remexerémolo todo ben, se é posible cunha culler de madeira ata que vexamos que a masa é homoxénea e podemos traballar con ela nun mostrador. Recomendamos que espolvoree un pouco de fariña antes de colocar a masa para poder traballar mellor con ela. Cando teñamos a masa ben traballada, podemos poñela de lado nun prato profundo cun pouco de aceite ao redor e deixala inflar entre hora e hora e media. Para o recheo, nunha tixola con aceite quente, fritiremos a cebola e o pemento en tiras e mentres cortaremos a cabeza de porco en cubos para engadir despois cun pouco de pementón doce. Unha vez que a masa de empanada estea perfecta, colocaremos a masa nunha superficie con fariña e dividirémola en dúas partes: unha un pouco máis grande que será a base e a outra para cubrir a empanada. Unha vez que teñamos feita a base da empanada, colocarémola no prato do forno e sobre ela o noso recheo. A continuación, colocaremos a parte superior da empanada, pechando ben os bordos e presionando ben cos dedos. Se queres, podes facer un burato no centro para que respire no forno. Co forno prequentado a 180 graos, só temos que bater o ovo restante e estender a empanada coa xema. Se queda masa, pode empregarse para decorar a empanada. Tempo no forno: uns 40 minutos. Presentación Cortamos a empanada e colocámola nunha táboa de madeira