background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Costeleta de pavo con salsa de pementa e patacas palla

Unha receita sinxela e exquisita para calquera padal. Toma nota.

Preparación

    • O primeiro que faremos será preparar a nosa salsa á pementa. Para iso picaremos a cebola finiña e saltearémola na tixola cun chorro de aceite e sal durante 5 minutos aproximadamente.
    • Acto seguido, desfaremos cos dedos a pastilla de caldo enriba da tixola e engadiremos o viño branco deixando que se evapore o alcohol.
    • Finalmente, engadiremos a nata e a cullerada de pementa verde deixando que espese todo a lume lento durante 5 minutos.
    • Sazonaremos as costeletas e fritirémolas na tixola polos dous lados.
    • Engadiremos a salsa de pementa e ferveremos todo un pouco.
    • Á vez que facemos isto, pelaremos as patacas e picarémolas en tiras moi finas para despois fritilas.

Presentación

Presente ao gusto