background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Albóndegas de polo de Curral con xamón Selecta e chícharos

Deliciosa receita de albóndegas de polo acompañadas con xamón.

Preparación

      • Para as albóndegas de polo, mesturamos a carne picada de polo de Curral co xamón Selecta moi picadiño, un ovo de Curral,
        sal, pementa e 2 culleradas rasas de fariña.
      • Formamos as albóndegas, enfariñámolas e, unha vez formadas, facémoslles un buratiño cun dedo.
      • Introducimos no buratiño das das albóndegas de carne picada de polo un cuadradito de Queixo San Simóne volvémoslles dar forma.
      • Botámoslle un pouco de spray de aceite nun papel de forno e colocamos sobre el as albóndegas, ás que despois tamén lles botamos spray de aceite.
      • Selamos as albóndegas introducíndoas no forno a 250° durante 9 minutos.
      • Mentres se fan as albóndegas de polo no forno, rustrimos a o ceboliño nun pouco aceite.
      • Unha vez rustrida a cebola, engadimos o xamón Selecta, deixamos que solte a graxa e engadimos os chícaros. Botamos sal e pementa.
      • Engadímoslle ao prebe 150 ml de auga ou de viño branco.
      • Incorporamos as albóndegas de polo de Curral ao guiso do xamón Selecta e os chícharos e deixamos facer 10 minutos na tarteira.

       

Receta de albóndigas de pollo de corral con jamón selecta y guisantes

Presentación

Deixamos as albóndegas de polo de Curral na tarteira e servímolas directamente desde aí.