Skip to content
Idioma:
GL
EN
ES
GL
Traballa connosco
Contacto
Open / Close menu
Coñécenos
Coñécenos
Carta do presidente
A nosa Historia
Misión e valores
Estrutura
En cifras
As nosas Industrias
Produtos
Receitas
Compromiso Social
Comunicación
Comunicación
Noticias
Vídeos
Blog
Portada
»
Outras produccións
»
Pratos preparados
»
Ambiente
»
Rexionais (Preelaborados)
Produtos
Categorías
De Curral
Frescos
Polo de curral
Ovos de curral
Elaborados frescos
Carnes picadas
Ecolóxico
Frescos
Polo ecolóxico
Ovos ecolóxicos
Tenreira ecolóxica
Elaborados frescos
Polo ecolóxico
Tenreira ecolóxica
O de Castañas
Frescos
Libre servizo
Flat skin
Vacío
Graneis
Elaborados frescos
Carnes picadas
Madurado dry aged
Curados
Xamóns e paletas
Lacóns e pancetas
Embutidos
Chourizos
Oreados
Charcutería
Tenreira galega
Frescos
Libre servizo
Mostrador tradicional
Cuarteo
Mespezamento bóla (envasado ao baleiro)
Despezamento dianteiro (envasado ao baleiro)
Despezamento lombo (envasado ao baleiro)
Elaborados frescos
Outras produccións
Frescos
Polo
Broiler (libre servizo)
Certificado( libre servizo)
Picantón (libre servizo)
Pavo
Pato
Libre servizo
Mostrador tradicional
Porco branco
Vacún maior
Libre servizo
Mostrador tradicional
Cuarteo
Despezamento bóla
Despezamento lombo
Despezamento dianteiro (envasado ao baleiro)
Tenreira
Elaborados frescos
Marinados
Carnes picadas
Rotis
Curados
Xamóns
Reducido en sal
Reserva
Adega
Paletas
Serrana
lacóns e pancetas
Chourizos
Charcutería
Cocidos e adobados
Salgados
Pratos preparados
Ambiente
Fiambres e magros
Patés e untables (vidro e lata)
Culler (Preelaborados)
Pasta (Preelaborados)
Tradicionais (Preelaborados)
Albóndegas ( Preelaborados)
Rexionais (Preelaborados)
Conxelado
Refrixerado ou Conxelado
Produtos preelaborados
Exportación
Produtos preelaborados-Especiais
Rexionais (Preelaborados)
Lacón con grelos Coren – A Rosaleira
1 kg
Se desexas algo máis de información sobre nós ou acerca dos nosos produtos contacta connosco.
988 369 400
atencionalcliente@coren.es